Tietoa parantamisesta

Parantaminen

Energiaparantamisen tavoitteena on palauttaa tasapaino ja harmonia. Energia on jatkuvassa liikkeessä. Se virtaa ympärillämme, sisällämme, lävitsemme, kaikkialla. Ollessamme tasapainossa, energia virtaa vapaasti, luonnollisesti ja tunnemme itsemme: maadoittuneeksi, voimakkaaksi, luovaksi, luottavaiseksi, rakastavaksi, intuitiiviseksi.

Ollessamme epätasapainossa saatamme kokea asiat negatiivisina ja elämämme tuntuu monin tavoin tavallista raskaammalta ja elimistömme altistuu sairauksille. Energiaparantaminen auttaa palauttamaan yhteyden alkuperäiseen energiaan ja edesauttaa henkistä kehitystä.

Kenelle energiaparantamisesta on hyötyä?

Parantaminen voi auttaa ihmisiä ja eläimiä. Energiaparantaminen vaikuttaa fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla.

Sinun ei tarvitse olla sairas hyötyäksesi parantamisesta. Energiaparannushoito antaa sinulle lisää energiaa, auttaa rentoutumaan ja luo harmonisen tilan sisimpääsi. Minulla on asiakkaita, jotka katsovat olevansa hyvin terveitä ja he ottavat energiaparannushoitoja aktivoidakseen muutosta ja vahvistaakseen luovuutta ja innovaatiokykyä. Usein hoidon aikana ja sen jälkeen asiakkaat saavat sisäisiä näkemyksiä, ymmärrystä, viestejä ja ratkaisuja.etsimiinsä asioihin.

Energiaparannushoidot ja kaukoparannus

Teen päivittäin:

  • kaukoparannusta, sekä 
  • otan vastaan asiakkaita hoitohuoneessani, jossa annan energiaparannushoitoa. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Minkälaisia tuntemuksia hoidon aikana voi kokea?

Kaukoparannuksen ja energiaparannushoitojen aikana, asiakas tuntee yleensä jotain kehossaan. Hän voi tuntea esim. kuumaa, kylmää, pistelyä, värinää, puutumista, hän voi nähdä visioita jne. Useat asiakkaat kertovat hoidon saavan aikaan miellyttävän ja rentoutuneen olon. Useimmiten hoidon jälkeisinä öinä nukkuu hyvin, jotkut jopa nukahtavat hoidon aikana.

Miten nopeasti hoito vaikuttaa?

Hoidon jälkeinen olotila ja tuntemukset vaihtelevat. Joskus keho tarvitsee enemmän aikaa tai useamman hoidon parantuakseen. Joissakin tapauksissa oireet ja kipu saattavat koventua hoidon jälkeen, kunnes prosessi kääntyy ja myönteiset vaikutukset alkavat näkyä. Yleisesti ottaen energiaparantaminen, - oireiden sijaan- , keskittyy enemmän sairauden tai ongelman aiheuttajaan.

Auttaako energiaparantaminen aina?

Energiaparantaminen voi auttaa kaikkia, mutta joskus olosuhteet eivät ole otolliset tai paranemisen edellytykset eivät täyty.

Paranemiseen saattaa mennä aikaa ja voi olla, että tarvitaan useampia hoitoja tukemaan ja vahvistamaan paranemisprosessia. Jos sairauden tarkoituksena on näyttää sinulle jotain tärkeää, energiaparantaminen voi auttaa sinua tiedostamaan ja ymmärtämään tämän asian, jotta voit siirtyä eteenpäin elämässäsi. Paranemiseen liittyy aina muutoksia ja luopumista vanhoista toimintamalleista ja asenteista.

Voiko energiaparantaminen korvata lääkärin hoidon?

Ei. Neuvon ehdottomasti menemään lääkäriin jos sairastut. Energiaparantaminen ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, älä lopeta niiden ottamista. En voi koskaan antaa minkäänlaista diagnoosia tai takuita hoidon tuloksista.

Luottamuksellisuus

Lupaan kohdella sinua kunnioituksella ja kuunnella sydämellä. Noudatan ehdotonta luottamuksellisuutta, en koskaan kerro sinun henkilökohtaisia asioita kenellekään.

 

Varaa aika hoitoon

 

e-max.it: your social media marketing partner