Torger Heldal Hoel - Tietoa minusta

Olen norjalainen ja tulen Rælingenistä läheltä Osloa. Tapasin Arjan, elämäni rakkauden, Helsingissä vuonna 1994. Asuimme Suomessa 1994 - 1997 ja sen jälkeen 10 vuotta Norjassa. Olemme asuneet Suomessa Lohjalla vuodesta 2008.

Kokemukseni parantamisesta alkoi seurattuani vaimoani Arjaa parantajalle, joka kertoi minulla olevan parantamisen taidon. Hän rohkaisi minua harjoittamaan ja oppimaan määrätietoisesti parantamista. Noudatin hänen neuvoaan ja matkan varrella parantava voima on vahvistunut ja olen saanut siitä paljon hienoja kokemuksia.

Alkuaikojen kokemukset, jolloin tajusin energiaparantamisen todella toimivan, olivat minusta todella uskomattomia. Sain auttaa perhettä, ystäviä ja ystävien ystäviä mitä erikoisimmissa vaivoissa. Tämä antoi minulle inspiraation etsiä syvempää ymmärrystä siitä mitä tein. Ilo oli suuri, kun hoidettavani osoitti luottamusta tulemalla uudelleen hoidettavakseni ja suositteli minua ystävilleen ja sukulaisilleen.

Minulla on ollut mahdollisuus kehittää taitojani pitkän ajan kuluessa ja toivon voivani auttaa niin monia kuin mahdollista. Kehittymiseni parantajana johti minut käännekohtaan elämässäni. Olin työskennellyt monta vuotta IT-alalla, kun jätin työni vuonna 2009. Päätin seurata sydäntäni ja tehdä vaihtoehtohoidosta ja parantamisesta täysipäiväisen elinkeinon itselleni, enkä enää antanut omien ja toisten ennakkoluulojen ja odotusten ohjata elämääni. Parantamisesta on tullut tärkeä osa elämääni, se on kaiken tekemiseni ydin.

Kokemukseni mukaan tällä upealla rakkaudenenergialla on monia puolia. Energia tulee meille juuri siinä muodossa, kuin me sitä tarvitsemme. Tämä energia on kaikkien saatavilla. Ainoa mitä meidän pitää tehdä, on toivoa se tervetulleeksi.

Pyrkimykseni on auttaa ihmisiä matkallaan kohti kehon, mielen ja sielun yhdistymistä ja syvempää tietoisuutta itsestään ja elämäntavastaan. Palvelen sinua norjaksi, ruotsiksi, englanniksi ja vähän suomeksi.

 

e-max.it: your social media marketing partner