Paranna itsesi positiivisilla ajatuksilla

Positiiviset ajatukset

Muutama vuosi sitten olin onnekas saadessani käydä läpi prosessin, jossa koin miten mieli vaikuttaa elimistöön. Minun on vaikea sanoin kuvailla, miten suuri merkitys ajatuksilla on elämäämme. Kehomme reagoi välittömästi kaikkeen siihen, mitä ajattelemme. Oikeastaan tähän liittyy muutakin, siihen liittyy koko energiakenttämme, joka ulottuu kauas kehostamme.

Minulla syvempi osa tätä prosessia alkoi siten, että uskomattoman paljon negatiivisia ajatuksia ja tunteita pulpahti pintaan. Tämä johti siihen, että tein kovasti töitä muuttaakseni negatiiviset ajatukset positiivisiksi – joka kerta käydessäni läpi tämän prosessin, tunsin vaikutuksen energiakentässäni.

Olen lukenut kirjan "Salaisuus" ja nähnyt siitä tehdyn elokuvan. Kirja antoi minulle muutaman aha elämyksen. Yritän välittää sen osan kirjasta (varmasti minun tulkintani), jotka olen valinnut kuljettaa mukanani. 

Salaisuus käsittelee vetovoimanlakia. Eli samankaltaisuus vetää puoleensa samanlaista. Kaikki se mihin ihminen ajattelee tai keskittyy, sitä saa automaattisesti lisää. Jos ajattelee myönteisiä ajatuksia, vetää se puoleensa lisää myönteisiä ajatuksia ja ylipäänsä lisää positiivisuutta elämään. Ja jos ajattelee negatiivisia asioita, vetää se puoleensa lisää negatiivisia ajatuksia ja ylipäänsä lisää negatiivisuutta elämään. Negatiivisuus pitää sisällään paljon, hyökkäävyyttä, pelkoa/kauhua, masennusta ja muuta.

Tullakseen tietoiseksi negatiivisuudesta ja saadakseen apua sen vaihtamiseksi joksikin positiiviseksi, on olemassa työkalu jota voi käyttää.
Meidän pitää muuttaa ajatteluamme negatiivisuudesta positiivisuudeksi vaihtamalla ajatustapaamme. Koska meillä on koko ajan niin paljon ajatuksia päässämme, ei niitä ole mahdollista valvoa. Voimme kuitenkin tarkkailla tunteitamme. Kun ajattelemme myönteisiä ajatuksia, saamme automaattisesti hyvän olon. Ja, jos ajattelemme negatiivisia ajatuksia (tai olemme masentuneita) tunnemme jotain aivan muuta. Niinpä, jos me joka kerran kun tunnemme olomme huonoksi, alamme ajatella miellyttäviä ajatuksia, vaihtuvat tuntemuksemme joksikin paremmaksi.

Useimmat meistä menevät siihen ansaan, että ajattelemme ajatuksia samalla taajuudella jolla tunteemme ovat. Jos olemme tietoisia tästä prosessista voimme onnistua luomaan positiivisia ajatuksia, kun huomaamme meillä olevan paha olla.

Voit tarkastella ”vaihtuvia ajatuksia” kuin radiota, jossa vaihdat kanavan taajuutta valitsemalla ajatuksesi. Olisi viisasta laatia pieni lista hyvistä asioista elämässäsi – asioista joita arvostat ja jotka tekevät sinut onnelliseksi. Joka kerta kun sinulle tulee paha olo, voit muuttaa taajuuttasi keskittymällä kohtaan luettelossasi ja ajatuksesi vaihtavat samassa paremmalle kanavalle.

Kun teet tämän, vedät automaattisesti puoleesi lisää samaa myönteisyyttä. Ajan kanssa tulee helpommaksi ja helpommaksi olla positiivinen. Tämä on tehokas ja mainio parannus menetelmä, jota jokainen voi käyttää itseensä.

 

e-max.it: your social media marketing partner