Ilmainen kaukoparannus

Free Nordic Healing

Olemme joukko pohjoismaisia parantajia, jotka kokoontuvat yhdistäen energiansa.

Avainsana näille parantamistapahtumille on ”tasapaino”.

Ollessamme tasapainossa, energia virtaa vapaasti, luonnollisesti ja tunnemme itsemme maadoittuneeksi, voimakkaaksi, luovaksi, luottavaiseksi, rakastavaksi, intuitiiviseksi. Ollessamme epätasapainossa saatamme kokea asiat negatiivisina ja elämämme tuntuu monin tavoin tavallista raskaammalta.

Parantaminen auttaa palauttamaan yhteyden alkuperäiseen energiaan, ja edesauttaa henkistä kehitystä.


Tarjoamme ilmaista kaukoparannusta joka 14. päivä

Seuraava tapahtuma: Sunnuntaina 25. syyskuuta 2022
Skandinavia: 20.00 Suomi: 21.00

 

Liity ryhmäämme. Facebook:
http://www.facebook.com/groups/281084811947020/


Pohjoismainen parannus yhteistyö, universaali voima kaukoparannuksessa

Pohjoismainen parantajien yhteistyö sai alkunsa joulukuussa 2011, kun Suomessa asuva Torger Heldal Hoel aloitti yhteistyön Norjassa asuvan Gry Tone Hansenin kanssa. Aloimme välittömästi työn tullaksemme tutuiksi "energioiden" kuten meditaation, kaukoparannuksen ja keskusteluiden kautta. Tiesimme nopeasti, että työskentelimme samalla taajuudella. Yhteistyömme jatkaminen oli tosiasia ja visiomme pohjoismaisesta parantajien yhteistyöstä alkoi hahmottua.

Toimimalla yhdessä, energia tulee vahvemmaksi ja kunkin parantajan yksilölliset ominaisuudet pääsevät läpi voimakkaampina, toisiaan täydentäen. Toimimme parantaessamme jokainen läpi oman sieluaspektimme - sisäisen valon, emmekä käytä opittuja menetelmiä. Iloitsemme tulevasta ja toivotamme sinut tervetulleeksi pohjoismaiseen yhteistyöhön universaalin kaukoparannuksen voimalla.

Anna-Katariina Hollmérus
Gunhild Simonsen
Bjørn Kristian Igeland
Ellinor Eklöf
Gry Tone Hansen
Torger Heldal Hoel


 Free Twin Soul Healing


  Tarjoamme ilmaista kaukoparannusta viikoittain

  Seuraava: Tiistai 31. toukokuuta 2016
  Skandinavia: 19:00 Suomi: 20:00

  


Toivotamme sydämellisesti tervetuloa kaikille viikoittaiseen ilmaiseen kaukoparannus tapahtumaan "Free Twin Soul Healing".

Kaukoparannus kestää n. 30 minuuttia. On suositeltavaa, että istut tai makaat rennossa asennossa parannushoidon ajan. Mielellään huopa tai peitto saatavna lähettyvillä, jos tulisi viileä. Toivomme, että sinä saat iloa tästä mahdollisuudesta ja toivomme sinulle hyvää viikkoa.

Sydämestä sydämeen

Gry ja Torger

 

e-max.it: your social media marketing partner